דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתה טבעונית מקמח עדשים, טף וכוסמת
חביתה טבעונית קלה ומהירה
  • 1 מערבבים בקערה את שלושת הקמחים עם חצי כוס המים. מערבבים היטב עד שאין גושים והבלילה חלקה (אפשר להיעזר בבלנדר מוט).
  • 2 מוסיפים את שאר המרכיבים (כולל השמן) לקערה ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים מחבת טפלון טובה ללא שמן, יוצקים חצי מהבלילה למחבת ומשטחים.
  • 4 מנמיכים את האש וממתינים כ- 10 דקות.
  • 5 בודקים אם הצד התחתון של החביתה התייצב, מרימים מעט עם תרבד והופכים את החביתה לצד השני. אם הצד התחתון עדיין לא יציב, ממתינים עוד מספר דקות ואז הופכים.
  • 6 מעבירים לכלי הגשה, מערבבים שוב את שארית הבלילה ומעבירים גם אותה למחבת לחביתה נוספת (סה"כ 2 חביתות).
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 16.9% 12.6% 60.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב