דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

351 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מלאווח פיצה
טעים וקל להכנה אך עם הרבה קלוריות
  • 1 להמיס את החמאה במחבת גדולה ולטגן קלות את המלאווח משני הצדדים עד להזהבה.
  • 2 למרוח על המלאווח את רסק העגבניות וגבינת השמנת.
  • 3 להניח מעל את פרוסות גבינת הגאודה, רצועות הבצל וקוביות הגבינה הבולגרית.
  • 4 בשלב זה ניתן לתבל באבקת השום, האורגנו המיובש ופלפל הצ`ילי הגרוס (או שניתן לחכות עם התיבול לאחר האפייה - לבחירתכם).
  • 5 לאפות בתנור או בטוסטר אובן שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10-15 דקות (זמן האפייה תלוי בתנור שברשותכם. לכן, יש לבדוק תוך כדי האפייה כל הזמן על מנת שהמלאווח לא יישרף לכם, אל תשכחו שהוא מטוגן לפני האפייה).
  • 6 להוציא מהתנור, לתבל במידה ובחרתם לא לתבל לפני ולהגיש חם מלאווח פיצה מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לתבל ברוטב שום וטבסקו חריף, ולהוסיף טבעות זיתים, תירס, עגבניות, פלפלים, פטריות וכל מה שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן גם לוותר על שלב טיגון המלאווח טרם האפייה - זמן האפייה יתארך מעט. סוג המטבח: שילוב של מטבח תימני עם מטבח איטלקי. התוצאה: נהדרת!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 32.8% 20.7% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב