דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

מנה אחת, 327 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מלאווח פיצה
טעים וקל להכנה אך עם הרבה קלוריות
  • 1 בתבנית בתנור עם נייר אפייה מניחים את המלאווח (אין צורך להפשיר).
  • 2 מורחים על המלאווח את רסק העגבניות, מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה, הגבינה הבולגרית המפוררת, הבצל הקצוץ (לא חובה) וטבעות הזיתים הירוקים (או חצאי זיתים ללא גלעין).
  • 3 מכניסים לתנור/טוסטר אובן בחום של 200 מעלות למשך כ- 20-30 דקות (תלוי בתנור - לבדוק תוך כדי האפייה כל הזמן).
  • 4 מוציאים מהתנור ומגישים מיד. הרי לכם מלאווח פיצה ביתי קל ומהיר להכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לתבל באורגנו, רוטב שום וטבסקו חריף, ולהוסיף גבינת נפוליאון, תירס, עגבניות, פלפלים, פטריות וכדומה.

ניתן גם לטגן את המלאווח לפני האפייה עם כפית חמאה (ככה אני עשיתי), להוסיף את תוספות הפיצה ולאפות קלות עד להתכת הגבינה. זמן האפייה מתייחס למלאווח שלא מטוגן לפני. במידה ואכן מטגנים לפני - ממליצה לאפות כ- 5 דקות רק עד להקרמת הגבינות. סוג המטבח: שילוב של מטבח תימני עם מטבח איטלקי. התוצאה: נהדרת!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 28% 23% 48.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב