דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה עם ירקות ירוקים
פסטה צמחונית עם ירקות ירוקים, צילום: מאיר רוזנברג
  • 1 מבשלים את הפסטה במים עם כף שמן וכפית מלח עד לדרגת "אל-דנטה" (למשך כ- 8 דקות).
  • 2 במקביל חותכים את האספרגוס (בשורש של האספרגוס לא נשתמש) באורך של כ- 3 ס"מ, מבשלים במשך כ- 2 דקות במים ומיד מקררים במים עם קרח.
  • 3 בסיר מניחים את החמאה, מוסיפים את האפונה הירוקה בהדרגה לבישול של כדקה, מוסיפים את עלי המנגולד והשום לכדקה נוספת, ובסוף מוסיפים את האספרגוס ועלי הנענע לכדקה נוספת.
  • 4 מסננים את הפסטה המבושלת, מוסיפים אותה לירקות הירוקים, מתבלים לפי הטעם ומקפיצים כמה דקות ביחד להרמוניה של צבעים וטעמים.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את השמן והמלח לבישול הפסטה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. באדיבות שף מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 14.7% 13.1% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב