מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר ראש עם גרגירי חומוס
- 1 מבשלים את הבשר בסיר לחץ למשך כ- 20 דקות לאחר רתיחה (אם אין סיר לחץ אז לבשל בסיר רגיל עם מים לפחות כשעה וחצי ולשמור את מי הבישול). מוציאים את הבשר מהסיר, מצננים וחותכים לקוביות.
- 2 בסיר שטוח ורחב מחממים את השמן על אש נמוכה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט (נזהרים שהשום לא יישרף), מוסיפים את הפלפל החריף היבש ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים קלות. מוסיפים כ- 3 כוסות ציר בשר לסיר (מבישול הבשר) ומביאים לרתיחה. מוסיפים את גרגירי החומוס המוקפאים ומערבבים.
- 3 מוסיפים את קוביות הבשר לסיר, מערבבים, סוגרים את המכסה וממשיכים בבישול כשעה נוספת על אש בינונית. הרי לכם תבשיל בשר ראש עם חומוס נהדר!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את בשר הראש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.8% |
17% |
19.1% |
47.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב