דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בשר ראש עם חומוס
בשר ראש עם חומוס
תבשיל בשר ראש עם גרגירי חומוס

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הבשר בסיר לחץ למשך כ- 20 דקות לאחר רתיחה (אם אין סיר לחץ אז לבשל בסיר רגיל עם מים לפחות כשעה וחצי ולשמור את מי הבישול). מוציאים את הבשר מהסיר, מצננים וחותכים לקוביות.
  • 2 בסיר שטוח ורחב מחממים את השמן על אש נמוכה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט (נזהרים שהשום לא יישרף), מוסיפים את הפלפל החריף היבש ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים קלות. מוסיפים כ- 3 כוסות ציר בשר לסיר (מבישול הבשר) ומביאים לרתיחה. מוסיפים את גרגירי החומוס המוקפאים ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את קוביות הבשר לסיר, מערבבים, סוגרים את המכסה וממשיכים בבישול כשעה נוספת על אש בינונית. הרי לכם תבשיל בשר ראש עם חומוס נהדר!
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את בשר הראש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)25191
חלבונים (גרם)13.64 4.93
פחמימות (גרם)3412
מתוכן סוכרים (גרם)1.69 0.61
שומנים (גרם)12.15 4.4
מתוכם שומן רווי (גרם)0.88 0.32
נתרן (מ"ג)663.13239.92
סיבים תזונתיים (גרם)12 4.34
מים (גרם)153.5555.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)99.4235.97
ויטמין B (מ"ג)2.931.06
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.08
ויטמין B3 (מ"ג)2.010.73
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.430.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.212.25
ויטמין C (מ"ג)25.459.21
ויטמין E (מ"ג)1.170.42
ויטמין K (מק"ג)5.071.84
סידן (מ"ג)48.1917.43
ברזל (מ"ג)3.631.31
מגנזיום (מ"ג)23.978.67
זרחן (מ"ג)84.5730.6
אבץ (מ"ג)0.610.22
אשלגן (מ"ג)451.76163.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.370.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.120.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.110.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.8% 17% 19.1% 47.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.