גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל לחי בקר עם ירקות שורש |
7 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את לחי הבקר, עצמות מוח הבקר ועלה הדפנה הקטן. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אגב, לחי הוא חלק בשר נהדר לבישול ארוך כי זה שריר שעובד המון אצל הבהמה (שאוכלת עשב) ולכן זה שריר מאוד קשה, אבל כשמרככים אותו לאט הוא נהיה רך ממש, והוא גם מאוד ג`לטיני ולכן הוא מסמיך את הרוטב.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 172 | 54 |
חלבונים (גרם) | 5.47 | 1.7 |
פחמימות (גרם) | 21 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.58 | 2.05 |
שומנים (גרם) | 4.6 | 1.43 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.7 | 0.22 |
נתרן (מ"ג) | 774.02 | 240.91 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.82 | 1.19 |
מים (גרם) | 255.48 | 79.52 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 586.92 | 182.68 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.75 | 1.48 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.14 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.29 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 3.26 | 1.01 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.74 | 0.23 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.3 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 26.57 | 8.27 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.34 | 3.22 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.84 | 0.26 |
ויטמין K (מק"ג) | 20.74 | 6.46 |
סידן (מ"ג) | 61.43 | 19.12 |
ברזל (מ"ג) | 1.15 | 0.36 |
מגנזיום (מ"ג) | 29.02 | 9.03 |
זרחן (מ"ג) | 122.67 | 38.18 |
אבץ (מ"ג) | 0.7 | 0.22 |
אשלגן (מ"ג) | 670.02 | 208.54 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.19 | 0.06 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.18 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.06 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם