גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | קדרת בשר טלה בירקות שורש ויין אדום |
4 מנות/יחידות, 1.2 ק"ג למנה\יחידה
כמות השמן במתכון להשחמת הבשר היא כמות מוערכת הנספגת בבשר לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון, שברובו נשאר במחבת. הערך התזונתי לא כולל את הסלרי האמריקאי, הפלפל האנגלי ועלי הדפנה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה במידת ואופים. את הבשר אפשר להגיש גם על העצם במידה ורוצים.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 1,522 | 127 |
חלבונים (גרם) | 81.53 | 6.81 |
פחמימות (גרם) | 86 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 18.99 | 1.59 |
שומנים (גרם) | 79.45 | 6.64 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 24.54 | 2.05 |
כולסטרול (מ"ג) | 285 | 23.81 |
נתרן (מ"ג) | 2,298 | 192.02 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 11.07 | 0.92 |
מים (גרם) | 911.49 | 76.15 |
ליקופן (מ"ג) | 5.23 | 0.44 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,051 | 87.78 |
ויטמין B (מ"ג) | 31.84 | 2.66 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.73 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 1.04 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 24.37 | 2.04 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.76 | 0.31 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.79 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 144.87 | 12.1 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 8.34 | 0.7 |
ויטמין C (מ"ג) | 75.66 | 6.32 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.68 | 0.22 |
ויטמין K (מק"ג) | 40.25 | 3.36 |
סידן (מ"ג) | 236.26 | 19.74 |
ברזל (מ"ג) | 10.1 | 0.84 |
מגנזיום (מ"ג) | 189.14 | 15.8 |
זרחן (מ"ג) | 886.39 | 74.05 |
אבץ (מ"ג) | 18.52 | 1.55 |
אשלגן (מ"ג) | 2,826 | 236.05 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 4.55 | 0.38 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.82 | 0.07 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 3.51 | 0.29 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 23.35 | 1.95 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 21.24 | 1.77 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם