גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח גרוזיני/גיאורגי | » | תבשיל בשר בקר ותפוחי אדמה |
תבשיל בשר בקר עם פלחי תפוחי אדמה מהמטבח הגיאורגי, 561 קלוריות למנה, 113 קלוריות ל-100 גרם
מאיה פפיסמדוב, מתמחה באפייה ובישול מהמטבח הגרוזיני, 29.11.2012
8 מנות/יחידות, 498 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: סיר סוטג` רחב.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. לא חובה להוסיף אבקת מרק אלא להוסיף מעט יותר מלח לתבשיל (לפי הטעם).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 561 | 113 |
חלבונים (גרם) | 53.27 | 10.7 |
פחמימות (גרם) | 41 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.77 | 0.76 |
שומנים (גרם) | 19.83 | 3.98 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.79 | 1.16 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.51 | 0.1 |
כולסטרול (מ"ג) | 146.45 | 29.41 |
נתרן (מ"ג) | 884.42 | 177.59 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.49 | 0.9 |
מים (גרם) | 376.4 | 75.58 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 35.28 | 7.08 |
ויטמין B (מ"ג) | 17.52 | 3.52 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.35 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.57 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 12.27 | 2.46 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.56 | 0.51 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.71 | 0.34 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 41.62 | 8.36 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 9.68 | 1.94 |
ויטמין C (מ"ג) | 17.65 | 3.54 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.8 | 0.16 |
ויטמין K (מק"ג) | 1,569 | 315.04 |
סידן (מ"ג) | 53.38 | 10.72 |
ברזל (מ"ג) | 6.14 | 1.23 |
מגנזיום (מ"ג) | 92.34 | 18.54 |
זרחן (מ"ג) | 514.93 | 103.4 |
אבץ (מ"ג) | 10.5 | 2.11 |
אשלגן (מ"ג) | 1,370 | 275.13 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.23 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.19 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם