גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח גרוזיני/גיאורגי | » | צ`נחי - תבשיל שכבות בשר וירקות |
9 מנות/יחידות, 513 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות גדולות)
ציוד נדרש: סיר רחב כמו סיר דגים כ- 30 ס"מ.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את תערובת התבלינים. יש כמה וריאציות למתכון - זוהי אחת הוריאציות הטעימות ביותר.
כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 408 | 80 |
חלבונים (גרם) | 34.46 | 6.71 |
פחמימות (גרם) | 43 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 9.47 | 1.84 |
שומנים (גרם) | 11.81 | 2.3 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.48 | 0.68 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.3 | 0.06 |
כולסטרול (מ"ג) | 86.67 | 16.89 |
נתרן (מ"ג) | 977.75 | 190.51 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.7 | 1.31 |
מים (גרם) | 415.13 | 80.89 |
ליקופן (מ"ג) | 3.78 | 0.74 |
ויטמין A (מק"ג) | 90.12 | 17.56 |
ויטמין B (מ"ג) | 12.81 | 2.5 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.36 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.41 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 8.81 | 1.72 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.85 | 0.36 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.3 | 0.25 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 69.36 | 13.52 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 5.73 | 1.12 |
ויטמין C (מ"ג) | 73.74 | 14.37 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.7 | 0.33 |
ויטמין K (מק"ג) | 130.91 | 25.51 |
סידן (מ"ג) | 67.85 | 13.22 |
ברזל (מ"ג) | 5.28 | 1.03 |
מגנזיום (מ"ג) | 84.38 | 16.44 |
זרחן (מ"ג) | 373.88 | 72.85 |
אבץ (מ"ג) | 6.69 | 1.3 |
אשלגן (מ"ג) | 1,316 | 256.49 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.29 | 0.06 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.25 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.09 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.09 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם