גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | אסאדו בקר על העצם בצלייה ארוכה |
10 מנות/יחידות, 274 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בתפוחי האדמה לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 867 | 317 |
| חלבונים (גרם) | 46.84 | 17.11 |
| פחמימות (גרם) | 15 | 6 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 3.65 | 1.33 |
| שומנים (גרם) | 67.63 | 24.71 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 23.55 | 8.6 |
| כולסטרול (מ"ג) | 168 | 61.38 |
| נתרן (מ"ג) | 281.97 | 103.02 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 1.17 | 0.43 |
| מים (גרם) | 138.09 | 50.45 |
| ויטמין A (מק"ג) | 1.48 | 0.54 |
| ויטמין B (מ"ג) | 9.88 | 3.61 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.2 | 0.07 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.38 | 0.14 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 7.73 | 2.82 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.92 | 0.34 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.62 | 0.23 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 20.81 | 7.6 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 5.12 | 1.87 |
| ויטמין C (מ"ג) | 7.08 | 2.59 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
| ויטמין K (מק"ג) | 1.13 | 0.41 |
| סידן (מ"ג) | 30.66 | 11.2 |
| ברזל (מ"ג) | 5 | 1.83 |
| מגנזיום (מ"ג) | 54.04 | 19.74 |
| זרחן (מ"ג) | 382.14 | 139.62 |
| אבץ (מ"ג) | 11.1 | 4.06 |
| אשלגן (מ"ג) | 821.35 | 300.09 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.11 | 0.04 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם