דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 274 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אסאדו בקר על העצם בצלייה ארוכה
מנת אסאדו שחיתות, צילום: יסמין ואריה
  • 1 בתבנית מניחים את האסאדו (נתחי אסאדו על העצם פרוסים לרוחב), מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס, זרעי חרדל ורוזמרין.
  • 2 מורחים חרדל ומעסים את הבשר היטב. מוסיפים את הדבש, מעסים שוב, מכסים ברדיד אלומיניום וצולים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 4 שעות.
  • 3 את תפוחי האדמה משרים במי קרח, מסננים, מייבשים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  • 4 לאחר 4 שעות מוציאים את האסאדו ומגישים לצד תפוחי האדמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בליווי רוטב ברביקיו. ניתן להוסיף גם עגבניות שרי ובצל סגול לפי הטעם.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בתפוחי האדמה לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 51.8% 35.9% 11.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.1 (1.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב