מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מאפים במלית ירקות טעימה במיוחד
- 1 לשים את מצרכי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המים מוסיפים בהדרגה ואת השמן והמלח לקראת הסוף). מכסים ומתפיחים כשעה.
- 2 מורידים את האוויר מהבצק שתפח, לשים מעט ומתפיחים שוב כחצי שעה.
- 3 בינתיים מכינים את מלית הפטריות: מטגנים את הבצלים הסגולים בשמן הזית עד שקיפות (הבצלים חצויים ופרוסים לאורכם), מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן עד ריכוך קל. בסוף מוסיפים את הפטריות, מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור, מערבבים דקה-שתיים ומוכן. מצננים מעט.
- 4 על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק ל- 8-10 כדורים, מכסים ומשהים כרבע שעה.
- 5 משטחים או מרדדים את כדורי הבצק כמו פיתה וממלאים במלית הפטריות.
- 6 משהים כ- 10 דקות ואופים בחום של 190 מעלות למשך כרבע שעה עד הזהבה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעט שומשום על המאפים.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
14.4% |
10.7% |
74% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב