דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (כ- 10 כוסות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מוס שוקולד, נוגט ואגוזי לוז
מוס שוקולד קל להכנה עם נגיעות אגוזי לוז מפנקות
  • 1 בקערה שמים את החלב, מחית הנוגט והשוקולד הבלגי, ממיסים במיקרוגל כדקה (בפולסים) ומערבבים עד שהשוקולד נמס היטב.
  • 2 מוסיפים את אבקת אגוזי הלוז ומערבבים.
  • 3 מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קציפה רכה.
  • 4 מערבבים את הקצפת עם השוקולד בתנועות קיפול עדינות ומוזגים לכוסות.
  • 5 מכניסים לקירור לשעתיים לפחות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באגוזי לוז שלמים מעל וכל מה שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת קירור. זמן ההכנה כולל את זמן הקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 41.8% 6.9% 47.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב