מצרכים למתכון
618 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פילה לברק פשוט טעים לארוחת הצהריים
- הכנת הדג:
- 1 מכינים את המרינדה: קוצצים את התימין, ומערבבים עם שמן הזית וזסט הלימון. מורחים על הדג המפולט (סה"כ 2 פילטים) ומחכים 15 דקות.
- 2 מתבלים במלח ופלפל לבן (מטחנה ידנית).
- 3 מחממים מחבת פסים, מוסיפים מעט שמן זית וצורבים את הדג (מניחים את צד העור ראשון כלפי מטה ולאחר מכן הופכים לצד שני.
- הכנת תפוחי האדמה והרכבת המנה:
- 1 עוטפים את תבנית התנור בנייר כסף ומפזרים מעליה מלח גס כמצע.
- 2 מניחים את תפוח האדמה (השלם) על מצע המלח ואופים כשעתיים בחום של 190 מעלות עד רכות.
- 3 כאשר תפוח האדמה מתקרר חותכים אותו עם קליפתו לקוביות.
- 4 מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את קוביות תפוח האדמה, הרוזמרין והמלח הגס, ומקפיצים עד להשחמה.
- 5 על צלחת הגשה נאה מניחים את תפוחי האדמה ועליהם את פילה הלברק.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס כמצע לאפיית תפוחי האדמה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.8% |
21.1% |
54.6% |
21.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב