מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל שעועית טעים ומזין
- 1 מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית במחבת גדולה במשך כרבע שעה עד שהם מתרככים.
- 2 מוסיפים אליהם את כל המרכיבים, מערבבים קלות ומכסים בליטר מים רותחים.
- 3 כשרותח מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה (מערבבים מדי פעם).
- 4 מוסיפים עוד ליטר מים רותחים, מכסים וממשיכים לבשל כשעה עד שהשעועית מתרככת.
- 5 מגישים חם ונהנים!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15% |
4.4% |
20.5% |
60.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב