דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 612 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרק כרובית טעים וקל להכנה
מרק כרובית פשוט טעים
  • 1 מנקים את הכרובית ומפרקים אותה לפרחים.
  • 2 את הבצל חותכים לפרוסות ומאדים במחמאה עד לקבלת צבע זהוב.
  • 3 מוסיפים את כל המצרכים (מלבד השמנת) ומבשלים בחום נמוך למשך כ- 20 דקות עד לריכוך מושלם של הכרובית. 2 דקות לפני תום הבישול ניתן להוסיף את השמנת לבישול ולאחר מכן לטחון אותה עם שאר המצרכים (ראו סעיף הבא).
  • 4 טוחנים במעבד מזון את הכרובית יחד עם כל המצרכים והנוזל ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בבצל ירוק מעל.

ניתן להשתמש בשמנת לבישול על מנת לקבל מרקם רך והרגשה של מוקרם (לא חובה). שיטת ההכנה כוללת גם את אידוי הבצל. המתכון באדיבות מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13% 38.5% 15% 33.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (1.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב