דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים עם טחינה
שילוב מושלם של חצילים וטחינה
  • 1 לחורר מעט את החציל במזלג (רצוי להשתמש ביחידה גדולה).
  • 2 לקלות את החציל על הגז מכל הכיוונים.
  • 3 לקרר (החציל מגיר נוזלים - לשמור אותם), להוציא את תוכן החצילים, להניח בקערה עם הנוזלים (להשתמש בנוזלים לפי הצורך - לשים לב למרקם) ולמעוך עם מזלג.
  • 4 להוסיף את הטחינה הגולמית, השום הכתוש, מיץ הלימון, השמן, המלח והפלפל השחור, ולערבב היטב.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. הסלט יכול להישמר כ- 4-5 ימים במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 41% 13.6% 37.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.8 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב