דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 425 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט טבולה קל להכנה
ארוחת ערב קלה ומהירה
  • 1 להשרות את הבורגול במים רותחים למשך כ- 20 דקות לפחות (לאחר מכן לסנן את הנוזלים).
  • 2 לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות (הלימון ללא הקליפה המרירה), ולקצוץ דק את הכוסברה, הפטרוזיליה והבצל הירוק.
  • 3 להוסיף את הבורגול ולערבב.
  • 4 לתבל במיץ הלימון, המלח, הפלפל השחור ושמן הזית (סמוך להגשה).
  • 5 לערבב היטב ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 22.1% 10.3% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב