מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת שעועית ירוקה מושלמת לארוחה
- 1 מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום, הבצל המטוגן, הכורכום, הסילאן, רוטב הטריאקי והמים. מוסיפים גם את השעועית הירוקה, המלח ואבקת המרק, מקפיצים כמה דקות ואז מוסיפים את הפטריות והגזר. מקפיצים עוד כ- 7 דקות. אם צריך עוד מים אז מוסיפים מעט.
- 2 מפזרים את השומשום, הכוסברה המיובשת והשקדים המולבנים. מערבבים מעט ומכבים את האש. כשמגישים מקשטים באגוזי הקשיו הקלויים.
- 3 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם משתמשים בשעועית ירוקה טרייה אז לבשל אותה לפני כ- 10 דקות במים רותחים, ואז לשטוף עם מי קרח על מנת לשמור על צבעה הירוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
36.5% |
12.9% |
42.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב