גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מתכונים לצמחוניים | » | שעועית ירוקה עם פטריות ותבלינים |
6 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם משתמשים בשעועית ירוקה טרייה אז לבשל אותה לפני כ- 10 דקות במים רותחים, ואז לשטוף עם מי קרח על מנת לשמור על צבעה הירוק.
המתכון באדיבות ליאת קאדר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 153 | 125 |
חלבונים (גרם) | 3.67 | 3.01 |
פחמימות (גרם) | 12 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.66 | 0.54 |
שומנים (גרם) | 10.4 | 8.51 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.1 | 0.9 |
נתרן (מ"ג) | 194.27 | 159.02 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.32 | 1.9 |
מים (גרם) | 44.98 | 36.82 |
ויטמין A (מק"ג) | 54.6 | 44.69 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.64 | 1.34 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.02 | 0.84 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.47 | 0.38 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.05 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 5.21 | 4.26 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.84 | 1.51 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.11 | 0.09 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.09 | 0.08 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.12 | 1.74 |
סידן (מ"ג) | 35.91 | 29.39 |
ברזל (מ"ג) | 0.77 | 0.63 |
מגנזיום (מ"ג) | 5.6 | 4.58 |
זרחן (מ"ג) | 23.12 | 18.92 |
אבץ (מ"ג) | 0.24 | 0.2 |
אשלגן (מ"ג) | 133.34 | 109.15 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.06 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם