דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט ראשונה מעורר תיאבון

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן במחבת.
  • 2 להוסיף את השעועית הירוקה הרחבה ולטגן כ- 3-4 דקות.
  • 3 לחתוך את שאר הירקות לרצועות, להוסיף לשעועית הירוקה, להוסיף את כל התבלינים ולהמשיך לטגן על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב מדי פעם במשך 3 דקות או עד לריכוך הרצוי.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולפזר מעל את השקדים הפרוסים.
  • 5 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15473
חלבונים (גרם)4.39 2.1
פחמימות (גרם)178
מתוכן סוכרים (גרם)3.41 1.63
שומנים (גרם)8.5 4.06
מתוכם שומן רווי (גרם)1.05 0.5
נתרן (מ"ג)302.06144.3
סיבים תזונתיים (גרם)3.08 1.47
מים (גרם)99.247.39
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)53.825.7
ויטמין B (מ"ג)1.10.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.550.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.648.9
ויטמין C (מ"ג)116.1255.47
ויטמין E (מ"ג)0.670.32
ויטמין K (מק"ג)4.772.28
סידן (מ"ג)25.4112.14
ברזל (מ"ג)0.580.28
מגנזיום (מ"ג)12.886.15
זרחן (מ"ג)33.4916
אבץ (מ"ג)0.230.11
אשלגן (מ"ג)209.89100.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 25.7% 13.3% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.