דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח תות בננה בכוס
מושלם לחובבי טעם התות-בננה
  • 1 מכינים את הג`לי על פי הוראות ההכנה.
  • 2 מרסקים בבלנדר את הבננות למחית.
  • 3 מקציפים את השמנת המתוקה עם הבננות ותמצית הוניל לקצפת יציבה.
  • 4 ההרכבה: שופכים את הג`לי המוכן בכוסות הקינוח ומטים את הכוסות לצד.
  • 5 ממתינים 10 דקות ובצד השני מוזגים את קציפת הבננות ומכניסים לקירור לשעתיים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף טיפת צבע מאכל צהוב לקצפת (לא חובה).

זמן ההכנה לא כולל את זמן הקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 34.3% 3.1% 55.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב