שווארמה סויה טעימה וקלה להכנה
1. מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית במחבת גדולה ורחבה.
2. מוסיפים אליהם את הגזר, הפלפלים והפטריות, וממשיכים לטגן כ- 10 דקות.
3. מוסיפים את רצועות חלבון הסויה וממשיכים לטגן עוד 10 דקות.
4. מוסיפים את התבלינים, הסלרי והרטבים, מערבבים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ- 20 דקות (מערבבים מדי פעם).
5. מוסיפים את קוביות הקישוא, מערבבים ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
6. טועמים, מתקנים תיבול וכשרצועות הסויה רכות מכבים את האש.
7. מניחים בכלי הגשה ומגישים חם.
8. הרי לכם שווארמה סויה ביתית טעימה במיוחד - בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי היבש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.