מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (15 יחידות גדולות מאוד או 30 יחידות קטנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דמפלינגס במילוי צמחוני טעים ומקורי
- הכנת הבצק:
- 1 בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את הקמח ובהדרגה תוך כדי עבודת המערבל מוסיפים את המים לאט עד להיווצרות בצק אחיד (מעבדים את הבצק כ- 5 דקות - הוא צריך להיות אחיד, רך למגע ולא דביק).
- 2 מכסים במגבת ונותנים לו לנוח כ- 20 דקות בטמפרטורת החדר.
- הכנת המלית:
- 1 לחמם מחבת/ווק ולאדות בשמן קוקוס את כל הירקות לפי הסדר הרשום.
- 2 לתבל את המלית.
- 3 להוסיף את הכוסברה והבצל ירוק.
- הכנת הרוטב:
- בקערה קטנה לערבב את כל המצרכים.
- הכנת הדמפלינגס:
- 1 לרדד את הבצק (רצוי במכונת פסטה על מנת להגיע לתוצאות מדויקות, אך ניתן גם במערוך).
- 2 ליצור עיגולים בעזרת פורמה.
- 3 בכל עיגול לשים כפית מהמלית.
- 4 לסגור את המלית לצורת חצי ירח, להדק היטב עם האצבעות ולקפל את שתי הקצוות למרכז על מנת ליצור צורה של שקיק.
- 5 להניח את הדמפלינגס שעיצבנו על מגש מקומח על מנת שלא יידבקו.
- 6 להרתיח בסיר מים (גובה המים צריך להיות כשני סנטימטר מעל הדמפלינגס) ולבשל אותם כ- 8 דקות.
- 7 להגיש חם עם רוטב מעל ובתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף למלית עוף טחון/בקר טחון.
הערך התזונתי לא כולל את אפונת השלג, מחית התמרינד ותערובת התבלינים הסינית. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
8.5% |
12% |
76.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב