דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס שוקולד
מאפינס שוקולד ביתיים לילדים
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 להקציף במשך כ- 3 דקות את הביצים והסוכר (במידה ואין מיקסר או מקציף ידני אז פשוט לטרוף היטב בעזרת מטרפה ידנית).
  • 3 להוסיף את השמן, הקמח התופח, השוקולית והלבן, ולאחד את כל המרכיבים.
  • 4 למלא את עטרות הנייר למאפינס בתערובת עד לכ- 3/4 מהגובה (אין צורך לשמן אלא אם כן משתמשים בתבנית סיליקון למאפינס ואז כן כדאי לרסס מעט שמן).
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 15 דקות או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש. זהו - מתקבלים מאפינס שוקולד מושלמים שאתם חייבים לנסות!
  • 6 בתיאבון חיוך
  • טיפים חשובים:
  • 1 לאחר שהמאפינס יוצאים מהתנור מחכים שיתקררו מעט, ומכסים בניילון נצמד לכמה שעות במידת האפשר.
  • 2 אם יוצאת גבעה מעצבנת למאפינס - לוקחים כוס קטנה (למשל כוס אספרסו) שהקוטר שלה קטן מהקוטר של המאפינס, ומועכים עם תחתית הכוס את הגבעה. כך קל יותר לזלף במידה ורוצים.

ציוד נדרש: עטרות נייר למאפינס או תבנית סיליקון למאפינס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 34.3% 8.9% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב