דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס שוקולד
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.
  • 2 בקערה לערבב קמח, קקאו, שוקולית, אבקת אפיה, חלמונים ושמן.
  • 3 להוסיף באיטיות ובתנועות עטיפה את החלבונים המוקצפים.
  • 4 לשמן תבנית מאפינס/שקעים ולשים תערובת עד לגובה 3/4 של השקע.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא נקי. להוציא ולקרר עד לרמה פושרת.
  • 6 להכניס לסיר את הקצפת, השוקולד מריר וממרח השוקולד. לערבב ולבשל עד להמסה של השוקולד. לקרר עד לרמה פושרת.
  • 7 למרוח מעל כל מאפינס מהציפוי ולהתחיל לטרוף.
  • 8 לבריאות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.3% 8.7% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב