דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.
  • 2 בקערה לערבב קמח, קקאו, שוקולית, אבקת אפיה, חלמונים ושמן.
  • 3 להוסיף באיטיות ובתנועות עטיפה את החלבונים המוקצפים.
  • 4 לשמן תבנית מאפינס/שקעים ולשים תערובת עד לגובה 3/4 של השקע.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא נקי. להוציא ולקרר עד לרמה פושרת.
  • 6 להכניס לסיר את הקצפת, השוקולד מריר וממרח השוקולד. לערבב ולבשל עד להמסה של השוקולד. לקרר עד לרמה פושרת.
  • 7 למרוח מעל כל מאפינס מהציפוי ולהתחיל לטרוף.
  • 8 לבריאות.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)316385
חלבונים (גרם)5.03 6.13
פחמימות (גרם)3644
מתוכן סוכרים (גרם)3.79 4.62
שומנים (גרם)16.99 20.7
מתוכם שומן רווי (גרם)3.78 4.6
כולסטרול (מ"ג)74.04 90.22
נתרן (מ"ג)97.8119.17
מים (גרם)15.418.76
ויטמין A (מק"ג)22.8627.86
ויטמין B (מ"ג)0.360.44
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.3211.36
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.16
ויטמין D (מק"ג)0.160.2
ויטמין E (מ"ג)0.150.19
ויטמין K (מק"ג)0.040.05
סידן (מ"ג)8.7210.63
ברזל (מ"ג)0.180.22
מגנזיום (מ"ג)1.842.24
זרחן (מ"ג)25.531.07
אבץ (מ"ג)0.150.18
אשלגן (מ"ג)29.3635.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.70.86
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.640.78

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.3% 8.7% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.