דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שושנים וניל
שושני וניל טעימות להפליא
  • 1 מערבבים בקערה את המרגרינה, החלמונים, השמנת החמוצה, אבקת הסוכר וסוכר הוניל יחד. מנפים את הקמח ואבקת האפייה יחד, מוסיפים בהדרגה ולשים לבצק רך ונעים. מחלקים ל- 3 כדורים, מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
  • 2 מכינים את המלית: מקציפים את החלבונים עד שמתחיל להיווצר קצף. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף חזק. מוסיפים את פודינג הוניל וממשיכים להקציף עד הטמעה.
  • 3 מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק בעובי כחצי ס"מ. מורחים שליש מהמלית ומגלגלים לרולדה. פורסים כל רולדה לפרוסות בעובי כ- 3 ס"מ (כ- 7 פרוסות מכל רולדה).
  • 4 מרפדים תבנית שקעים למאפינס בעטרות נייר ומניחים כל פרוסה מהרולדה כשהחיתוך כלפי מעלה (בעזרת תבנית השקעים ועטרות הנייר הבצק נפתח לצורה של שושנה).
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 5 דקות, לאחר מכן מורידים לחום של 160 מעלות ואופים עוד כ- 20 דקות (תלוי בתנור). הרי לכם עוגיות שושנים וניל טעימות, קלות ומושלמות לאירוח.
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן להשתמש בקמח תופח במקום בקמח + אבקת אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.9% 8.3% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב