מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 פילטים (סה"כ 4 פילטים מ- 2 דגי דניס))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב טעים של פסטו ולימון
- הכנת חמאת הפסטו (משתמשים רק בכף):
- 1 מרככים 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר (תהליך זה לוקח כשעתיים).
- 2 כאשר החמאה רכה מוסיפים לה 4 כפיות פסטו.
- 3 מערבבים בעזרת מרית לאיחוד המצרכים, משאירים כף אחת למנת הדג ואת היתרה מעבירים לקופסא ושומרים במקרר.
- הכנת הרוטב:
- 1 בסיר קטן שמים את כף חמאת הפסטו, מיץ הלימון, המלח והפלפל הלבן, מערבבים ומחממים מעט (לא מרתיחים) על אש נמוכה כדקה.
- 2 מכבים את האש, מוסיפים את חצי כפית הפסטו ומערבבים.
- 3 להגשה שמים כף מהרוטב על הדג.
- הכנת הדג:
- 1 מתבלים את הדגים (שני דגי דניס מפולטים ונקיים מעצמות) במלח ופלפל לבן לפי הטעם.
- 2 מחממים מחבת פסים, כאשר המחבת חמה ומעלה מעט עשן מוסיפים את שמן הזית וצורבים את הדג (מניחים את צד העור ראשון כלפי מטה ולאחר מכן הופכים לצד שני).
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של אורז.
הערך התזונתי לא כולל את כף חמאת הפסטו.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
10.5% |
87.8% |
1.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב