דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות עם זעתר ועגבניות שרי
פיתות ביתיות קלות להכנה עם מגוון תוספות לבחירה
  • 1 ללוש ידנית את כל מצרכי הבצק עד שהבצק נהיה רך וגמיש, להתפיח כשעה או עד שיכפיל את עצמו, שוב ללוש את הבצק ולתת שוב מנוחה של כ- 20 דקות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 8 כדורים ומכל כדור לעצב פיתה בגודל הרצוי.
  • 3 להניח את הפיתות על נייר אפייה בתוך תבנית, לרסס כל פיתה במעט שמן (עדיף שמן זית כמובן) ולפזר על חלק פרוסות עגבניות ושומשום ועל חלק זעתר ושומשום.
  • 4 לאפות את הפיתות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לגוון עם התוספות על הפיתות לפי מה שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 19.3% 10.9% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב