דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מעדן תפוחים ותמרים
  • 1 מסדרים על תבנית עם נייר אפייה את התפוחים. במרכז כל תפוח מניחים תמר חצוי, בוזקים מעל סוכר חום וקינמון ואופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות למשך 45 דקות.
  • 2 עם ההגשה בוזקים מעל אבקת סוכר ומניחים מעט ריבת פירות יער.
  • 3 רוצים להפתיע את האורחים? פנקו אותם בכדור סורבה קליל ומתוק. הסורבה הינו קינוח פרווה, מגיע במבחר טעמים ומורכב מ- 100%פרי.
  • 4 סיום נעים לארוחת החג.

קינוח קליל ומהיר אותו ניתן להכין מראש ולחמם עם תום קריאת האגדה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 0.7% 1.4% 87%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב