דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 504 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • שמן קנולה - 5 כפות - סה"כ (50 מ"ל)
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוץ
  • גזר - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (348 גרם)
    חתוכים לקוביות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לקוביות
  • קינואה - 2 כוסות - סה"כ (342 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • מים - 4 כוסות - סה"כ (960 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינואה עם ירקות
תוספת קינואה וירקות לארוחה
  • 1 לשפוך לסיר את השמן ולחמם מעט.
  • 2 להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד לקבלת גוון זהוב.
  • 3 להוסיף את קוביות הגזר והפלפל האדום, לערבב ולהמשיך לטגן 5 דקות.
  • 4 להוסיף את הקינואה, המלח והפלפל השחור ולערבב.
  • 5 להוסיף את המים בזהירות (קודם כוס אחת), לערבב ולאחר מכן להוסיף את שאר המים.
  • 6 להנמיך את האש ולבשל במשך 15-20 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 16.4% 12.4% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב