מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 504 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- שמן קנולה - 5 כפות - סה"כ (50 מ"ל)
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- גזר - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (348 גרם)
- פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
- קינואה - 2 כוסות - סה"כ (342 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- מים - 4 כוסות - סה"כ (960 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת קינואה וירקות לארוחה
- 1 לשפוך לסיר את השמן ולחמם מעט.
- 2 להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד לקבלת גוון זהוב.
- 3 להוסיף את קוביות הגזר והפלפל האדום, לערבב ולהמשיך לטגן 5 דקות.
- 4 להוסיף את הקינואה, המלח והפלפל השחור ולערבב.
- 5 להוסיף את המים בזהירות (קודם כוס אחת), לערבב ולאחר מכן להוסיף את שאר המים.
- 6 להנמיך את האש ולבשל במשך 15-20 דקות.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.8% |
16.4% |
12.4% |
62.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב