דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (מנה = מעוין אחד (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טישפישטי
  • 1 להרתיח את המים והשמן, לערבב בקערה גדולה את כל מצרכי הבצק, למזוג את הנוזל שהרתחנו ולערבב עם כף עד שמתקבל בצק אחיד (להיזהר שלא להיכוות).
  • 2 את העיסה יש לחלק לשני חלקים שווים, כשאת החלק האחד יש לשטח בצורה אחידה בתבנית ולפזר את תערובת המילוי (לערבב לפני את כל מצרכי המילוי מלבד השומשום), ואת החלק השני יש לכסות בצורה שווה ובזהירות את המילוי בבצק הנותר, ולאחר מכן לפזר שומשום למעלה.
  • 3 לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ- 40 דקות (לבדוק תוך כדי האפייה).
  • 4 בזמן האפייה ניתן להכין את הסירופ: לבשל על הגז עד שהסוכר יימס או עד להרתחה.
  • 5 להוציא את העוגה מהתנור כשהיא מוכנה ולחתוך לאלכסונים, כך שיווצרו מעויינים. לאחר מכן למזוג את סירופ הסוכר שהכנו לאט לאט בעזרת כף, כך שגובה הנוזלים יהיה מעט מעל גובה העוגה.
  • 6 לכסות את התבנית ולתת לסירופ להיספג בעוגה. מתקבלת עוגת סולת טישפישטי מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 29.6% 6.4% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב