דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סמבוסק במילוי חומוס
  • 1 במידה ומשתמשים בחומוס יבש, משרים את הגרגירים במים ללילה, מסננים ומבשלים עד לריכוך כ-45 דקות (עדיף להשתמש בחומוס משומר - מקצר את התהליך), מסירים את הקליפות, טוחנים ומעבירים לקערה.
  • 2 ממיסים את השמרים ב-1/4 כוס מים וכף סוכר.
  • 3 שמים את הקמח בקערה רחבה ומוסיפים את תערובת השמרים, המרגרינה המומסת ומתחילים ללוש תוך כדי הוספת מים פושרים (1-2 כוסות תלוי בספיגה של הקמח) עד לקבלת בצק רך וגמיש. מניחים לתפוח חצי שעה.
  • 4 להכנת המלית: מטגנים בשמן את הבצל, מוסיפים את החומוס הטחון ומערבבים היטב, מוסיפים את כל התבלינים.
  • 5 מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס"מ. קורצים מהבצק עיגולים, מניחים כפית גדושה של מלית במרכז, מורחים את קצוות הבצק בחלבון (ניתן גם לסגור ללא החלבון) ומקפלים לשניים. משהים לתפיחה נוספת של 20 דקות.
  • 6 מחממים שמן עמוק ומטגנים את הכיסונים עד לגוון זהוב.
  • 7 לבריאות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 16.1% 11.3% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב