מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת טופו קלה, מהירה וטעימה
- 1 חותכים את הפטריות לרצועות דקות ואת הבצל הירוק חותכים גס.
- 2 מסננים את מי הטופו וחותכים לקוביות קטנות.
- 3 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
- 4 לאחר כ- 3 דקות (או עד שהפטריות מצטמצמות מעט) מוסיפים את הבצל הירוק, לאחר כ- 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות הטופו, הכורכום, המלח, הפלפל הלבן והפפריקה המתוקה.
- 5 מערבבים עד הטמעת התבלינים בטופו ועד ריכוך המרכיבים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.8% |
36.5% |
32.7% |
23% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב