גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | טופו מוקפץ עם פטריות ובצל ירוק |
4 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל המנה))
המתכון באדיבות מעין צדוק
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 231 | 104 |
חלבונים (גרם) | 14.2 | 6.37 |
פחמימות (גרם) | 10 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.82 | 1.26 |
שומנים (גרם) | 15.84 | 7.11 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.46 | 1.1 |
נתרן (מ"ג) | 229.93 | 103.11 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.39 | 1.52 |
מים (גרם) | 123.85 | 55.54 |
ויטמין A (מק"ג) | 20.57 | 9.22 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.82 | 3.51 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.35 | 0.15 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.91 | 2.2 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.29 | 1.03 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 39.37 | 17.65 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.42 | 4.67 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.55 | 0.25 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.26 | 0.12 |
ויטמין K (מק"ג) | 64.92 | 29.11 |
סידן (מ"ג) | 237.32 | 106.42 |
ברזל (מ"ג) | 2.63 | 1.18 |
מגנזיום (מ"ג) | 20.63 | 9.25 |
זרחן (מ"ג) | 105.67 | 47.39 |
אבץ (מ"ג) | 1.07 | 0.48 |
אשלגן (מ"ג) | 480.45 | 215.45 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.25 | 0.11 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.25 | 0.11 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |