דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פחזניות
פחזניות בצורת ברבורים
  • לפחזניות:
  • 1 שמים בסיר חצי כוס חלב, חצי כוס מים, 100 גרם חמאה, 2 כפיות סוכר וכפית מלח ומרתיחים עד שהחמאה נמסה.
  • 2 מורידים מהאש, מכניסים את הקמח (כוס + כף) ומערבבים.
  • 3 מחזירים לאש נמוכה לדקה נוספת ומערבבים עד שהקמח נבלע לחלוטין.
  • 4 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 5 מעבירים לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומכניסים את הביצים אחת-אחת עד שהן נבלעות לגמרי.
  • 6 איך בודקים שהבצק לא דליל מדי או לא סמיך מדי? לוקחים מעט בצק בין 2 אצבעות, אם הבצק נמתח ונוצר לכם חוט באמצע, אז הבצק מוכן.
  • 7 מכניסיםאת הבצק לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים כדורים בגודל של כדור פלאפל.
  • 8 אופים כ- 20 דקות עד שהפחזניות מזהיבות.
  • 9 מכבים את התנור ולא פותחים את דלת התנור, משאירים את הפחזניות בפנים עד לצינון.
  • לקרם הפטיסייר:
  • 1 מוציאים 2 כפות חלב מכוס החלב ושומרים בצד (משתמשים בסה"כ בכוס חלב לקרם הפטיסייר).
  • 2 מרתיחים בסיר את כוס החלב, 1/2 מקל הוניל ורבע כוס סוכר.
  • 3 בקערה נפרדת טורפים חלמונים, 2 כפות החלב ששמרתם בצד והקורנפלור המנופה לתערובת חלקה.
  • 4 מעבירים למסננת להוצאת גושים.
  • 5 כשהחלב מגיע לסף רתיחה, מנמיכים את האש.
  • 6 מוזגים 3 כפות מהחלב החם לתערובת החלמונים ומערבבים.
  • 7 מוזגים את תערובת החלמונים אל תוך החלב בהדרגה ובאיטיות תוך כדי ערבוב עד שנוצר קרם סמיך.
  • 8 מעבירים למיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית, מוסיפים 25 גרם חמאה ומערבלים עד לצינון מלא (אם לא תקפידו על שלב הצינון במיקסר, הפטיסייר יקבל קרום ויהפוך לגושים).
  • 9 מקציפים חצי כוס שמנת מתוקה עם כף סוכר ועושים השוואת מרקמים: מקפלים 1/3 מהקצפת לפטיסייר ומחזירים הכל חזרה לקצפת ומקפלים שוב.
  • ההרכבה:
  • 1 ממלאים את הפחזניות, מקשטים בשוקולד חלב מומס או אבקת סוכר.
  • 2 בתיאבון חיוך

למילוי וניל קל יותר: 1 מיכל שמנת מתוקה, 1/3 כוס חלב, חבילה אינסטנט פודינג וניל ו- 2 כפות סוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.1% 12.6% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב