מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל טבעוני ללא גלוטן טעים ובריא לצהריים
- 1 משרים את העדשים הירוקות ללילה בקערה עם הרבה מים ומסננים.
- 2 משרים את הקינואה הלבנה בקערה עם הרבה מים לכחצי שעה ומסננים.
- 3 במחבת גדולה ורחבה עם מכסה מטגנים את הבצל הקצוץ כ- 5 דקות בשמן הזית.
- 4 מוסיפים לבצל את השום והגזר, מערבבים ומטגנים כ- 5 דקות נוספות.
- 5 מוסיפים לבצל את העדשים והקינואה, מכסים במים רותחים כס"מ מעל הקינואה, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים.
- 6 מערבבים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ- 20 דקות (מערבבים מדי פעם). אם נגמרים המים והקינואה עדיין לא מוכנה, מוסיפים עוד קצת מים רותחים וממשיכים לבשל.
- 7 מגישים חם, טעים גם קר.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית העדשים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.1% |
8.5% |
16.2% |
60.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב