גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל קינואה ועדשים |
8 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית העדשים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 258 | 194 |
| חלבונים (גרם) | 10.99 | 8.26 |
| פחמימות (גרם) | 41 | 31 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 3.49 | 2.62 |
| שומנים (גרם) | 5.79 | 4.35 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.81 | 0.61 |
| נתרן (מ"ג) | 132.55 | 99.57 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 10.37 | 7.79 |
| מים (גרם) | 72.81 | 54.69 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 278.72 | 209.37 |
| ויטמין B (מ"ג) | 3.28 | 2.47 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.34 | 0.26 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.17 | 0.13 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 1.34 | 1.01 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.84 | 0.63 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.41 | 0.31 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 171.53 | 128.85 |
| ויטמין C (מ"ג) | 5.08 | 3.81 |
| ויטמין E (מ"ג) | 1.24 | 0.93 |
| ויטמין K (מק"ג) | 5.9 | 4.43 |
| סידן (מ"ג) | 50.99 | 38.3 |
| ברזל (מ"ג) | 3.4 | 2.55 |
| מגנזיום (מ"ג) | 97.86 | 73.51 |
| זרחן (מ"ג) | 270.78 | 203.4 |
| אבץ (מ"ג) | 2.2 | 1.65 |
| אשלגן (מ"ג) | 542.21 | 407.3 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.23 | 0.93 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.11 | 0.08 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.11 | 0.83 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.57 | 0.43 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.51 | 0.38 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם