גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל קינואה ועדשים |
8 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית העדשים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 257 | 197 |
חלבונים (גרם) | 10.97 | 8.42 |
פחמימות (גרם) | 41 | 31 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.39 | 2.61 |
שומנים (גרם) | 5.78 | 4.44 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.81 | 0.62 |
נתרן (מ"ג) | 130.88 | 100.48 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 10.29 | 7.9 |
מים (גרם) | 70.22 | 53.91 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 254.23 | 195.18 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.25 | 2.5 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.34 | 0.26 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.17 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.33 | 1.02 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.83 | 0.64 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.4 | 0.31 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 171.13 | 131.39 |
ויטמין C (מ"ג) | 4.97 | 3.82 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.21 | 0.93 |
ויטמין K (מק"ג) | 5.51 | 4.23 |
סידן (מ"ג) | 50.13 | 38.49 |
ברזל (מ"ג) | 3.39 | 2.6 |
מגנזיום (מ"ג) | 97.57 | 74.91 |
זרחן (מ"ג) | 269.92 | 207.23 |
אבץ (מ"ג) | 2.19 | 1.68 |
אשלגן (מ"ג) | 535.46 | 411.1 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.23 | 0.95 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.11 | 0.08 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.1 | 0.85 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.57 | 0.44 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.51 | 0.39 |