מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 563 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
בולונז טבעוני ביתי חם וטעים
- 1 במחבת גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית למשך כ- 10 דקות עד להתרככות. מוסיפים למחבת את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים.
- 2 מוסיפים למחבת את הטחון מהצומח והמים הרותחים, ומערבבים היטב.
- 3 מוסיפים את התבלינים והפלפל החריף, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים במכסה.
- 4 מבשלים כרבע שעה תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- 5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, מניחים בכלי הגשה ומעל מוסיפים את הבולונז המוכן.
- 6 מגישים ואוכלים חם בולונז טבעוני טעים ביותר.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי היבש. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
9.9% |
22.5% |
59.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב