מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכיסונים)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אל תוותרו על הגבינה העיראקית הנהדרת
- 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, החמאה, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים עד שנוצרת תערובת פירורית.
- 2 מוסיפים בהדרגה את המים והשמן, ומערבלים עד שהבצק מתאחד.
- 3 מקררים את הבצק כשעה במקרר. בינתיים מערבבים את מצרכי המלית.
- 4 מרדדים, קורצים לעיגולים, שמים כפית של מלית, מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות.
- 5 מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- 6 אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 30 דקות.
- 7 מתקבלים כיסוני גבינה עיראקיים מושלמים - בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
29.8% |
18.1% |
52.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב