דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל שפורסים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עינוגי שוקולד ואגוזי לוז טבעוניים ובריאים
קל להכנה ועונג מובטח
  • 1 במחבת יבשה קולים מעט את אגוזי הלוז, מוסיפים את סירופ המייפל וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה עד שכל האגוזים מצופים במייפל.
  • 2 מוסיפים למחבת את עיסת הקקאו ואת חלב הקוקוס, וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה מתמדת עד אשר הקקאו נמס לגמרי.
  • 3 מוסיפים את הקינמון והברנדי ומערבבים.
  • 4 שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים לכשעתיים.
  • 5 מחלצים את התערובת מהתבנית, פורסים לקוביות גדולות ושומרים בקופסא במקפיא. ניתן לאכול ישירות מהמקפיא או להפשיר מעט לפני האכילה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
גיוונים: להחליף את אגוזי הלוז באגוזים אחרים (או לשלב ביניהם - פקאן, אגוזי מלך, קשיו), להוסיף גוג`י ברי, חמוציות או שבבי קוקוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.9% 33.7% 11.2% 42.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב