דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עינוגי שוקולד ואגוזי לוז טבעוניים ובריאים
עינוגי שוקולד ואגוזי לוז טבעוניים ובריאים
עינוגי שוקולד ואגוזי לוז טבעוניים ובריאים
קל להכנה ועונג מובטח

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל שפורסים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת יבשה קולים מעט את אגוזי הלוז, מוסיפים את סירופ המייפל וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה עד שכל האגוזים מצופים במייפל.
  • 2 מוסיפים למחבת את עיסת הקקאו ואת חלב הקוקוס, וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה מתמדת עד אשר הקקאו נמס לגמרי.
  • 3 מוסיפים את הקינמון והברנדי ומערבבים.
  • 4 שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים לכשעתיים.
  • 5 מחלצים את התערובת מהתבנית, פורסים לקוביות גדולות ושומרים בקופסא במקפיא. ניתן לאכול ישירות מהמקפיא או להפשיר מעט לפני האכילה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
גיוונים: להחליף את אגוזי הלוז באגוזים אחרים (או לשלב ביניהם - פקאן, אגוזי מלך, קשיו), להוסיף גוג`י ברי, חמוציות או שבבי קוקוס.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורית חן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)131402
חלבונים (גרם)2.09 6.42
פחמימות (גרם)824
מתוכן סוכרים (גרם)4.84 14.83
שומנים (גרם)6.3 19.3
מתוכם שומן רווי (גרם)2.48 7.61
נתרן (מ"ג)2.216.78
סיבים תזונתיים (גרם)2.4 7.36
מים (גרם)9.6629.61
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.080.25
ויטמין B (מ"ג)0.371.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.6
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.7426.78
ויטמין C (מ"ג)0.692.12
ויטמין E (מ"ג)0.962.94
ויטמין K (מק"ג)0.942.87
סידן (מ"ג)14.7945.33
ברזל (מ"ג)0.561.72
מגנזיום (מ"ג)15.1146.31
זרחן (מ"ג)28.7688.16
אבץ (מ"ג)0.521.58
אשלגן (מ"ג)84.88260.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.531.62
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.521.61
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.969.08
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.959.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.9% 33.7% 11.2% 42.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.83 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.