דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הגלילים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלילי ירקות מטוגנים
מעדן ירקות מטוגנים מרשים
  • 1 בקולפן רחב לפרוס את כל הירקות לאורך ולפזר עליהם את המלח והפלפל.
  • 2 לקחת פרוסה של חציל, מעליה פרוסה של קישוא, מעליה פרוסה של גזר, מעליה פרוסה של מלפפון ובסוף רצועה של פלפל אדום, לגלגל בעדינות ולסגור בעזרת קיסם. כך להכין את כל גלילי הירקות.
  • 3 לחמם שמן עמוק (ראו מידע נוסף) ולטגן את הגלילים עד להשחמה.
  • 4 להניח את גלילי הירקות על נייר סופג, לסדר על כלי הגשה, לזלף את רוטב הצ`ילי המתוק ולפזר מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קיסמי שיניים.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בגלילי הירקות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק (בערך כוס שמן לטיגון לפי הצורך). רצוי שכל הירקות יהיו גדולים וארוכים כדי שיהיה אפשר לגלגל אותם בצורה נוחה וטובה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 52.3% 3.9% 34.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.35 (1.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב