דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ארטישוק ירושלמי בתנור
תוספת טעימה לארוחה
  • 1 לקלף את הארטישוק הירושלמי (להשאיר אותם שלמים).
  • 2 לערבב את השמן עם כל התבלינים.
  • 3 למרוח את השמן המתובל על הארטישוק הירושלמי המקולף, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית, לכסות בנייר כסף ולהכניס לאפייה בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 4 להסיר את נייר הכסף ושוב להכניס לתנור לכ- 20 דקות נוספות או עד לריכוך.
  • 5 למזוג מעל את רוטב הצ`ילי המתוק ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 7.9% 8.7% 76.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב