דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה לארוחה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הארטישוק הירושלמי (להשאיר אותם שלמים).
  • 2 לערבב את השמן עם כל התבלינים.
  • 3 למרוח את השמן המתובל על הארטישוק הירושלמי המקולף, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית, לכסות בנייר כסף ולהכניס לאפייה בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 4 להסיר את נייר הכסף ושוב להכניס לתנור לכ- 20 דקות נוספות או עד לריכוך.
  • 5 למזוג מעל את רוטב הצ`ילי המתוק ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15690
חלבונים (גרם)3.48 2
פחמימות (גרם)3118
מתוכן סוכרים (גרם)16.05 9.21
שומנים (גרם)3.15 1.81
מתוכם שומן רווי (גרם)0.25 0.14
נתרן (מ"ג)304.46174.81
סיבים תזונתיים (גרם)2.87 1.65
מים (גרם)130.7575.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)8.344.79
ויטמין B (מ"ג)3.522.02
ויטמין B1 (מ"ג)0.340.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.06
ויטמין B3 (מ"ג)2.231.28
ויטמין B5 (מ"ג)0.670.39
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.2312.77
ויטמין C (מ"ג)7.254.16
ויטמין E (מ"ג)0.450.26
ויטמין K (מק"ג)0.650.37
סידן (מ"ג)27.2215.63
ברזל (מ"ג)5.833.35
מגנזיום (מ"ג)29.8817.16
זרחן (מ"ג)133.4776.64
אבץ (מ"ג)0.240.14
אשלגן (מ"ג)730.81419.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 7.9% 8.7% 76.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.