דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של טיגוניות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טיגוניות מבצק רבוך
מתכון טעים לחנוכה
  • 1 להרתיח את המים, להוסיף את המרגרינה בטעם חמאה ולערבב עד שתימס.
  • 2 להוסיף את הסוכר ולבחוש היטב.
  • 3 להוסיף את הקמח התופח תוך כדי בחישה מהירה ולקרר כ- 10 דקות.
  • 4 להוסיף את הביצים (ביצה אחר ביצה) ולבחוש היטב לאחר הוספת כל ביצה.
  • 5 למלא שקית זילוף עם פיה רחבה בבצק הרבוך.
  • 6 לזלף את הבצק הרבוך אל תוך שמן עמוק (חתיכות קטנות - להיעזר במספירים לחיתוך הבצק).
  • 7 לטגן דקה או שתיים בשמן העמוק, להניח על כלי הגשה ולפזר סוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגוניות לאחר הטיגון. יש לטגן בכוס שמן (שמן לטיגון עמוק). לא חובה לפזר סוכר מעל ובנוסף ניתן לטבול במבחר מטבלים מתוקים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38% 8.6% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב