דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תותים עם קצפת
  • 1 לשמור את מיכלי השמנת בקירור עד השימוש.
  • 2 לנער היטב את המיכלים הסגורים ולשפוך את התוכן אל קערה עמוקה קרה.
  • 3 להקציף היטב את השמנת המתוקה לקצף יציב.
  • 4 להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שהקצפת חזקה ויציבה יותר.
  • 5 ליצוק את הקצפת ולשטח בצלחת הגשה נאה.
  • 6 לקטום את העלים הירוקים מתותי השדה.
  • 7 לפזר את תותי השדה על פני הקצפת.
  • 8 לקשט בפלחי קלמנטינה בשני צידי הצלחת.

ניתן להשתמש בקצפת צמחית לקינוח מאכלי בשר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 52.8% 4.7% 36.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.28 (1.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב