דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשמור את מיכלי השמנת בקירור עד השימוש.
  • 2 לנער היטב את המיכלים הסגורים ולשפוך את התוכן אל קערה עמוקה קרה.
  • 3 להקציף היטב את השמנת המתוקה לקצף יציב.
  • 4 להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שהקצפת חזקה ויציבה יותר.
  • 5 ליצוק את הקצפת ולשטח בצלחת הגשה נאה.
  • 6 לקטום את העלים הירוקים מתותי השדה.
  • 7 לפזר את תותי השדה על פני הקצפת.
  • 8 לקשט בפלחי קלמנטינה בשני צידי הצלחת.

ניתן להשתמש בקצפת צמחית לקינוח מאכלי בשר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)191140
חלבונים (גרם)1.42 1.05
פחמימות (גרם)118
מתוכן סוכרים (גרם)7.36 5.41
שומנים (גרם)16.1 11.83
מתוכם שומן רווי (גרם)0.01 0.01
כולסטרול (מ"ג)55.42 40.72
נתרן (מ"ג)13.8410.17
סיבים תזונתיים (גרם)1.81 1.33
מים (גרם)83.2361.16
ויטמין A (מק"ג)0.830.61
ויטמין B (מ"ג)0.610.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.380.28
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.0616.21
ויטמין C (מ"ג)53.1939.09
ויטמין E (מ"ג)0.260.19
ויטמין K (מק"ג)1.831.35
סידן (מ"ג)43.0231.61
ברזל (מ"ג)0.350.26
מגנזיום (מ"ג)11.698.59
זרחן (מ"ג)21.816.02
אבץ (מ"ג)0.120.09
אשלגן (מ"ג)142.74104.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 52.8% 4.7% 36.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.28 (1.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.