דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 333 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינואה עם אפונה ובצל
תוספת נפלאה של קינואה
  • 1 במחבת גדולה עם מכסה מטגנים את קוביות הבצל בשמן הזית עד שהוא משחים קלות (כ- 10 דקות).
  • 2 מוסיפים אליו את הקינואה והאפונה הירוקה, ומכסים בכ- 2 כוסות מים רותחים.
  • 3 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים במכסה.
  • 4 לאחר כ- 10 דקות בישול, מוסיפים את המלח ורוטב הצ`ילי החריף, מערבבים קלות וממשיכים לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 מכבים את האש ומחכים כ- 10 דקות.
  • 6 מערבבים ומאווררים את התבשיל בעזרת מזלגות עץ ומעבירים לכלי הגשה.
  • 7 מפזרים מעל כל מנה פלפל גרוס ומגישים.
  • 8 תבשיל קינואה עם אפונה ובצל טעים גם חם וגם קר.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 15.1% 13.7% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב