דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה

  • פטריות - 1 ק"ג
    פטריות שמפיניון בגדלים שונים.
  • בצל - 3 יחידה בינונית - סה"כ (375 גרם)
    קצוצים
  • שמן קנולה - 4 כף - סה"כ (40 מ"ל)
  • רוטב סויה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פטריות ברוטב סויה
סלט פטריות להגשה
  • 1 לנקות את הפטריות בעזרת מגבת נייר, לא לשטוף.
  • 2 לחמם שמן במחבת.
  • 3 להוסיף את הבצלים ולטגן עד להשחמה.
  • 4 להוסיף את הפטריות ולטגן ביחד עם הבצלים.
  • 5 להוסיף את רוטב הסויה ולערבב.
  • 6 לבשל בערך 20 דקות.
  • 7 לטעום ובמידת הצורך להוסיף מלח - לא מומלץ.
  • 8 את הפטריות אפשר להגיש גם בתור מנה קרה וגם בתור מנה חמה.
  • 9 לבריאות חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מלח לפי הטעם רק אם צריך, כיוון שרוטב הסויה מלוח בעצמו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 24.2% 25% 41.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב