מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט פטריות להגשה
- 1 לנקות את הפטריות בעזרת מגבת נייר (לא לשטוף).
- 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הבצלים ולטגן עד להשחמה.
- 3 להוסיף את הפטריות ולטגן ביחד עם הבצלים.
- 4 להוסיף את רוטב הסויה, לערבב ולבשל כ- 20 דקות.
- 5 לטעום ובמידת הצורך להוסיף מלח (לא מומלץ).
- 6 לבריאות
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מלח לפי הטעם רק אם צריך, כיוון שרוטב הסויה מלוח בעצמו.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. את הפטריות אפשר להגיש גם בתור מנה קרה וגם בתור מנה חמה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9% |
24.2% |
25% |
41.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב